Двете херцогини напомниха за нея

По всичко личи, че покойната принцеса Даяна липсва много на синовете си – принцовете Уилям и Хари.

Двамата не пропускат възможност да напомнят за нея, направиха това и на юбилея на баба си – кралица Елизабет Втора.

Сянката на покойната принцеса надвисна над Нейно Величество навръх тържествата за юбилея й.

Ето как покойната принцеса Даяна също стана част от празника на Елизабет Втора

Съпругите на принцовете Уилям и Хари – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл направиха така, че принцеса Даяна също да стане част от празника.

Припомняме, че двете двойки бяха основните и най-дългоочаквани гости по време на честванията в четвъртък в Бъкингамския дворец.

При все, че двете двойки буквално са разделени от един океан от географска гледна точка, те все пак се събраха да почетат празника на Елизабет Втора.

Ето как покойната принцеса Даяна също стана част от празника на Елизабет Втора - Снимка 2

Въпреки взаимната си неприязън, изразяваща се в студена учтивост, Кейт и Меган решиха да отдадат почит на майката на своите съпрузи.

Така например Кейт заложи на любимите обеци на принцеса Даяна – със сапфир и диаманти. Припомняме, че те са част от сапфирения комплект, който бе подарен през 19981 година на покойната принцеса от кралското семейство на Саудитска Арабия.

Меган отдаде почит към нея по доста изтънчен начин при все, че не бе част от официалната церемония на балкона на Бъкингамския дворец.

Въпреки това, тя успя да каже „Здравейте“ на своите почитатели.

Оказа се, че шапката на половинката на принц Хари е била проектирана от близък приятел на принцеса Даяна, който бил и неин личен шапкар – Стивън Джоунс.

Източник: jenata.blitz.bg