Жената на премиера Кирил Петков – Линда, открила животинчетата в мазето си

Противно на очакванията сладкарката по призвание Линда Петкова раздава не торти и сладкиши, а котенца. Това обяви самата тя в социалните мрежи. Дъщерите й случайно попаднали на 6 животинчета в мазето на сградата в столицата, където живее семейството на премиера Кирил Петков. Линда пък веднага се заела да се погрижи за горките мъничета и да им намери нов дом.

„В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда. Когато се върнахме, намерихме още 3 – общо 6 котенца... Те са от 2 отделни майки, оранжевите са на 6 седмици, а останалите – на 4 седмици. За съжаление ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен, още по-добре, ако ги искате за ваши домашни любимци“ – апелира половинката на премиера. Тя допълва, че 2 от котенцата са слепи и няма да оцелеят навън в улична среда.

Премиершата Линда Петкова раздава котенца
Ето тази фотография на Линда развесели феновете

И докато Линда Петкова се занимава с благотворителната си кауза в помощ на животните, социалните мрежи гръмнаха заради екстравагантната й фотосесия като член на жури за кулинарни фотографии. Кампанията се превърна във фиаско за половинката на премиера, след като тя бе заснета на фона на глави карфиол и връзки моркови, поставени върху красиво бяло пиано.

Източник „Уикенд“