Категорична е, че на такива трябва да им запари на задника

Водещата на „Съдебен спор“ по Нова тв –Нана Гладуиш.

Тя споделя в профила си в социалната мрежа, че все още трепери от безочието и наглостта на един от участниците в столичния трафик. Освен това обидите й дошли в повече.

Бесен екшън с Нана Гладуиш в столицата, наричат я лайно

За никого не е тайна, че Нана Гладуиш успя мъжки да пребори коварното онкологично заболяване преди години. Наглостта на нахален водач, който спрял по „безобразен“ по думите й начин обаче, я изкарали от равновесие.

След като направила забележка на въпросния водач, Нана Гладуиш била наречена „лайно“.

За сметка на това пък е доволна от себе си, тъй като му отвърнала подобаващо с бутилка ледена вода.

Тя показа със снимки как е спрял въпросният шофьор. Уточнява, че винаги спира по средата на улицата, при това на ъгъл. Поради тази причина решила този път да му направи забележка.

След като въпросният господин я определил като „лайно“, тя му изляла голяма бутилка със студена вода върху шофьорската седалка.

Нана Гладуиш обаче е категорична, че на такива трябва да им запари на задника, а не просто да им е мокро. За съжаление обаче, продължава тя, няма кой да си свърши работата.

В заключение тя посочва, че въпросният мъжкар не мърда с часове, след като спре по такъв неправилен и нагъл начин. На всичкото отгоре съветвал всички онези, на които пречел, да си купят по-малка кола.

Източник: blitz.bg