Бесен екшън с Нана Гладуиш в столицата, наричат я лайно

3

Категорична е, че на такива трябва да им запари на задника

Водещата на „Съдебен спор“ по Нова тв –Нана Гладуиш.

Тя споделя в профила си в социалната мрежа, че все още трепери от безочието и наглостта на един от участниците в столичния трафик. Освен това обидите й дошли в повече.

За никого не е тайна, че Нана Гладуиш успя мъжки да пребори коварното онкологично заболяване преди години. Наглостта на нахален водач, който спрял по „безобразен“ по думите й начин обаче, я изкарали от равновесие.

След като направила забележка на въпросния водач, Нана Гладуиш била наречена „лайно“.

За сметка на това пък е доволна от себе си, тъй като му отвърнала подобаващо с бутилка ледена вода.

Тя показа със снимки как е спрял въпросният шофьор. Уточнява, че винаги спира по средата на улицата, при това на ъгъл. Поради тази причина решила този път да му направи забележка.

След като въпросният господин я определил като „лайно“, тя му изляла голяма бутилка със студена вода върху шофьорската седалка.

Нана Гладуиш обаче е категорична, че на такива трябва да им запари на задника, а не просто да им е мокро. За съжаление обаче, продължава тя, няма кой да си свърши работата.

В заключение тя посочва, че въпросният мъжкар не мърда с часове, след като спре по такъв неправилен и нагъл начин. На всичкото отгоре съветвал всички онези, на които пречел, да си купят по-малка кола.

Източник: blitz.bg

3 коментара
 1. Поли казва

  Нана,ти си прекрасна.Не падай на новото,на хората с самочувствие,без покритие! Всички те боготвори е!
  Продължавай все така!

 2. kamito казва

  Той е постъпил като лайно.А Нана е постъпила като огромно лайно.Така ѝ се пада.От неадекватните ѝ реакции,няма да съм учудена следващия път не само да е обиждана,а и натрупана.Не едно ментално ниво е с нарушителя.Защо тогава се възмущава от него,като тя е постъпила също като дрисня?¿?!
  Извън темата,тя е най-големия клефук, който съм виждала на екрана.Лошото е,че такава е и в живота

 3. Разочарован казва

  Тази не е „преборила“никакъв рак!
  Защото не е имала.
  Гнусно поведение на една публична личност на улицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.