Шакира качи снимката след като светът гръмна с новината за болестта й!

Звездата Шакира от дни придоби петорно по-голяма слава, а всеки произнася името й поне няколко пъти дневно. Разбира се, поводът за това не е приятен - раздялата й с Пике и най-вече наглите изневери на футболиста от Барса. Появиха се няколко версии за кръшкането му като едната го свързва с млада блондинка, а другата с майката на играч от отбора му.

Бомба: Шакира втрещи света с тази снимка! (ето и разкритията й)

Каквато и да е истината, факт е, че двамата с Шакира не са вече заедно, а вчера почитателите изпаднаха в ступор от снимка на линейка, откарваща певицата с тежка паническа атака в болница. На фотото бе и майката на Шаки, която изглеждаше отчаяна и плачеше. Появиха се какви ли не разкази, обяснения, диагнози...

Това бе и причината самата Шакира да излезе и да заяви: "Спокойно, нищо ми няма!". Сладураната обясни публично, че тази снимка не е от инцидент с нея, а с нейния татко. Човекът паднал много лошо преди дни и си ударил главата, както ясно личи на кадъра. Шакира пък е до него и го целува нежно, след което е била постоянно при него в клиниката.

"Аз съм добре, но ви моля да се помолите за здравето на моя татко, който още се лекува. Благодаря ви на всички и ви обичам", каза Шакира. Тя не спомена изобщо въпроса за отношенията си с Жерар Пике, а и надали сега й е изобщо до тази прозаична идиотия, която той сътвори чисто по мъжки.