Инцидентът не се е отразил по никакъв начин на ведрия й дух

Запознати издават, че известната журналистка Маргарита Михнева е претърпяла инцидент.

В резултат на това тя е наранила много сериозно крака си, отбелязват потребители на интернет форум. Те разкриват, че на няколко пъти я засичали да куцука в централната част на София.

Маргарита Михнева, която миналия месец отбеляза 70-та си годишнина, е счупила крака си. Поради тази причина се наложило той да бъде обездвижен с шина.

Какво се случва с Маргарита Михнева?

Непримиримата журналистка обаче сметнала, че дори и това й състояние не може да я спре. С помощта на бастун тя продължавала да крачи по задачки из София. Хубавата новина в случая е, че болезненото изживяване далеч не се е отразило на ведрия й дух.

Контузията обаче възпрепятствала пътуването й до Швейцария, където живее единствената й наследница Неда, от която има две внучета.

Припомняме, че през есента на 2021 година, Маргарита Михнева стана за втори път баба, след като дъщеря й роди момченце и го кръсти Тео. Бебето е поело първата си глътка въздух в луксозна клиника в Женева.

Михнева никога не е крила, че се радва заради това, че дъщеря й е избрала да живее в подредена държава, в която всичко е регламентирано.

Категорична е, че ако Неда била останала в родината си, е щяло да й е доста трудно.

Източник: retro.bg