Ицо Хазарта се извини в мрежата за циничния жест!

Ицо Хазарта, когото все още приемаме повече като рапър, отколкото като депутат, се извини за циничния си жест със средния пръст в пленарна зала. Христо Петров (пълното му име) обаче не извинява "тулупите" и "отрепките", които му се водят колеги в парламента. И ясно им заяви, че дори не са за средния му пръст, а са за килия.

"Аз съм наясно, че НС не е мястото, където да се показват подобни простотии като моята. И да, ако можех да върна времето, със сигурност нямаше да направя същото. Запитах се това още в онзи момент и си отговорих. В тази зала, в нашия парламент, са работили за народа ни наистина велики, големи българи. И не е достойно да се показват такива идиотщини на същото място", каза Хазарта.

След което обаче разказа как тези дни се е разходил не само из столицата, но и е минал през Слънчака, а също и през Пловдив. И навсякъде е срещал масово хора, които са искали да му стиснат ръката и да го поздравят за постъпката му. "На онези само така", скандирали около Петров минувачите.

"Съветвам и онези, към които си насочих пръста, да направят същото. Излезте бе, излезте без охрана и се разходете сред хората! Сигурен съм, че ще ви покажат чувствата си. Килия ви трябва на вас, килия, на която дълго да гледате интериора отвътре и да си премисляте някои неща", коментира Петров.