Животът й далеч не е като ден на плажа

Братът на холивудската актриса Джулия Робъртс разкри цялата истина за отношенията им.

Припомняме, че актьорът Ерик Робъртс, който е неин брат попадна в полезрението на обществеността преди известно време. Тогава всички останаха изненадани от редкия коментар, който той направи по неин адрес.

Братът на холивудската звезда Джулия Робъртс разкри истината за…

В интервю за „Behind the Velvet Rope“ с Дейвид Йонтеф, Ерик Робъртс, който е на 66 години категорично отхвърля мълвата, че не се разбира с 54-годишната си сестра. Години наред тези измислици поддържаха тезата за разрива помежду им.

Той обаче посочи, че двамата с Джулия Робъртс винаги са били в перфектни отношения.

Спомня си, че преди години му задавали много въпроси, свързани с нея, особено след излизането на култовия й филм „Хубава жена“.

Очевидно обаче на Ерик му писнало цялото внимание да бъде насочено към нея и помолил репортерите да говорят за него, ако е възможно.

Именно поради тази му молба тръгнаха спекулите, че отношенията помежду им са проблемни. Оттогава непрестанно чува отнякъде, че има проблеми със сестра си, които обаче на практика не съществуват.

Той е категоричен, че въпреки, че двамата не са били забелязвани заедно на публично събитие от десетилетия, отношенията им са прекрасни.

Ерик твърди, че Джулия Робъртс е много „готино и забавно момиче“ и допълва, че тя е просто такава.

Той обаче посочва, че животът й далеч не е лесен, имайки предвид факта, че се опитва да балансира между ролята й в новия трилър с политически привкус „Гаслит“ и грижите за трите й деца. В заключение посочва, че в действителност животът й далеч не изглежда като ден на плажа.

Източник: blitz.bg