Тя е посочила клиниката, в която да бъде откарана

Изглежда Шакира изживява много тежко раздялата с Пике.

Испанското списание "Hola" отбелязва, че изпълнителката е била откарана в лечебно заведение в Барселона, след като е получила паник атака.

Колумбийската певица е била превозена до болницата с линейка. Тя е настанена в клиниката "Tекнон".

Лоши новини за Шакира след раздялата й с Пике

Шакира получила пристъпа на паник атака в резултат на скандала, който се разгоря покрай изневярата на футболиста на Барселона – Жерар Пике. Припомняме, че двойката имат две деца.

Футболистът в последно време редовно може да бъде забелязан в нощните клубове. В същото време очевидци разкриват, че той винаги бил заобиколен от много и доста апетитни представителки на нежния пол.

"Hola" дори помести на страниците си снимки, запечатали момента, в който линейката е била до дома на Шакира, за да я транспортира до лечебното заведение. Свидетел разкрива пред изданието, че след като Шакира се завърнала от Кан, избухнала в плач.

Майката на изпълнителката – Нидия дел Кармен Рипол също се оплаквала от известни неразположения.

Шакира изрично помолила персоналът на линейката да бъде откарана точно в клиниката "Tекнон".

Предполага се, че след като са й били направени обстойни прегледи, е била освободена и се е прибрала отново при децата си.

Към днешна дата 35-годишният защитник на каталунците се е преместил в стария си апартамент и живее там, разделен от децата и певицата.

Източник: lupa.bg