Дългия сам дръпнал килимчето под краката си

Слави Трифонов понесе пореден тежък удар върху кадровата си политика.

Както знаете фаворитът на „Има такъв народ“, за генерален директор на телевизията-майка БНТ, бе Камен Воденичаров.

Той обаче изведнъж дал заден и заявил, че не желае да участва в надпреварата за шефското място в Националната телевизия.

Камен Воденичаров прецака Слави Трифонов

И всичко това се случва на фона, че още по време на совалките към неговата кандидатура бяха благосклонни и от екипа на държавния глава Румен Радев, и от други политически сили.

Камен Воденичаров не само, че се отказа изненадващо, а дори не подал и документите си, издават запознати. На всичкото отгоре взел това решение едва два дни преди края на конкурса. Както сами се досещате, това решение дошло като гръм от ясно небе за Слави Трифонов. Изглежда Дългия вече се виждал в ролята на васал в националната медия и заради това го заболяло още повече.

Вътрешни хора издават, че този път Слави Трифонов сам дръпнал килимчето под краката си. Това се случило като упражнил изключително силен натиск върху бившия кукувец и продуцент.

Истината обаче е, че самият той бил принуден да упражни този натиск не само заради лакомията му и все по-западащото състояние на частната му телевизия.

Оказва се, че Камен Воденичаров бил принуден да се отблагодари за номинацията като приюти вечерното шоу на Трифонов и целия му Ку-ку бенд на хранилка в държавната медия.

Източник: Уикенд