Алекс Сърчаджиева винаги е била силна, но не се сдържа!

В телевизионния ефир днес Алекс Сърчаджиева изненада зрителите със сълзи, които потекоха внезапно от очите й като река. Актрисата, която винаги е удивлявала със силата си, показа единствената си слабост - своята щерка София. Именно София и видео посланието от нея, накараха Алекс да се разрида и да не успее да спре сълзите.

"Размазахте ми хубавия грим, а вашите гримьори така се постараха хората", усмихна се после Сърчаджиева, едва успяла да си поеме дъх. В клипчето София й каза колко много я обича и как се гордее с нея за всичко, което е и което е постигнала сама. Знаем, че след гибелта на Иван Ласкин Александра е и майка, и татко за детето си.

Алекс благодари на колегите си от бранша, които са я зарадвали с невероятния подарък - наградата "Аскеер" за нейния моноспектакъл. Но и "На живо" наистина е най-гледания и обичан от публиката спектакъл в рамките на цяла една година. С него актрисата напълно си заслужи не само тази награда, а и много бъдещи.

Тя разказа, че най-трудно й е било, когато София е поискала да изгледа представлението в Лондон, но обещала да не плаче и го изпълнила. "След края ме гушна и ми каза, че е горда. Попита ме защо досега не съм й дала да го гледа", през сълзи си спомни Алекс.