Скарани ли?! Принц Чарлз праща въздушни целувки на Кейт на литургията (Снимки + Меган и Хари празнуват ЧРД с кралицата)

Принц Чарлз праща целувки на Кейт сн. Дейли мейл
0

Принц Чарлз праща целувки на Кейт в „Сейнт Пол“, Меган и Хари се събраха с кралицата

Няма и грам напрежение между принц Чарлз и Кейт Мидълтън в последните месеци. През годините свекърът и снахата няколко пъти кръстосваха шпаги, но към днешна дата принцът обожава Кейт, все едно е негова родна дъщеря. На изключително мил момент станаха свидетели и присъстващите в катедралата „Сейнт Пол“. Докато чакаха да заемат местата си, членовете на кралското семейство демонстрираха и колко са щастливи и радостни от срещата си. А Чарлз изпрати въздушна целувка към Кейт, тъй като не искаше да разваля перфектния й външен вид, като я прегръща пред всички.

По всичко изглежда, че раждането на малката принцеса Шарлот наистина се е превърнало в преломен момент за семейството. Преди това Чарлз се оплакваше, че не му позволяват да вижда принц Джордж като бебе, а отношенията между Кейт и Камила бяха изключително студени. С появата на малката принцеса, а и последвалите събития през годините, очевидно кралската двойка е преодоляла различията си. И днес са по-близки от всякога.

Принц Чарлз праща целувки на Кейт сн. Дейли мейл
Принц Чарлз праща целувки на Кейт сн. Дейли мейл

Не така стоят отношенията с Меган и Хари, които не само останаха сами по време на церемонията, но и бяха посрещнати с явно неодобрение от страна на аристокрацията. Все пак двойката успя да излезе от положение. След месата се срещнаха с кралицата и заедно с нея отбелязаха част от събитията съпътстващи рождения ден на дъщеря им Лилибет.


Източник „Дейли мейл“

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.