Извънредно: Шакира откарана по спешност в болница с тежък пристъп! (съсипана е след краха с Пике)

0

Шакира е била откарана с линейка в болницата „Текнон“!

Световната любимка Шакира е много зле и бе откарана в болница по спешност. Клиниката е „Текнон“ в Барселона, където сама е пожелала да бъде откарана. Шакира е получила тежък пристъп на паник атака, разкриват очевидци пред тамошното издание „Hola“. Ден, преди да постъпи в клиниката, певицата е била видяна да избухва в сърцераздирателен плач – малко, след като се е прибрала от Кан.

На фотосите се вижда линейката, която взима Шакира, както и майка й. Жената е видимо разстроена и не е добре, явно заради случилото се с детето й. Знаем, че наскоро Шакира се раздели с мъжа, когото обожаваше – Жерар Пике и то по възможния най-тежък начин, след негова изневяра. Това я е сринало е и довело паник атаките, обясняват запознати.

Ясно е, че Пике се е изнесъл да живее в отделен апартамент, а жената, с която е предал доверието на Шакира, е 20-годишна руса репортерка. Напоследък той е виждан редовно в нощни шумни заведения, където си гледа кефа, докато половинката му явно редува нервните кризи една след друга. Двамата имат две дечица, момченца, а досега се славеха като чудо на чудесата сред звездите – със супер стабилно семейство.

Шакира е вече на 45 лазарника, а Пике е на 35 – с десет по-малък от нея. Досега поне разликата не е била проблем, още повече, че певицата изглежда като момиченце. Но явно футболистът е счел, че не си е поживял достатъчно…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.