Макар и индиректно продължава да контактува с него

Изпълнителката на „Ах, морето“ – Тони Димитрова е съсипана след тежкия удар, който получи.

За съжаление той й бе причинен от един от най-близките й хора.

Тук е мястото да уточним, че става въпрос за бившата й изгора Иван Ченов, който е последният й мъж, за когото обществото знае.

Запознати издават, че Ченов е заменил Тони Димитрова с нейна съгражданка. За съжаление бурният роман между двамата завършил със множество обидни скандали.

Тони Димитрова е съсипана

От известно време насам, той има сериозна връзка с жена на име Мариета.

Пътищата им се пресекли зад граница, докато Ченов бил на гастрол. Към днешна дата новообразуваната двойка живее в Швейцария. От близкото им обкръжение издават, че се носят на крилете на любовта. Мариета е много от музикалния сектор. Мълвата носи, че тя се изкарва хляба си като социален работник.

„Доброжелатели“ информирали Тони Димитрова за случващото се. За никого не е тайна, че тя не може да се възстанови вече няколко години от тази изпепеляващата връзка. Дори продължава да контактува с Ченов, макар и индиректно.

Категорична е, че ако може да върне времето, би избегнала много неща. За съжаление обаче не разполага с такава вълшебна гумичка и поради тази причина си наложила да помни хора като Ченов като „бивши човеци“.

Източник: retro.bg