Определя я като изключително рядко срещан човек

Водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев сътвори нещо немислимо в сутрешния ефир на медията.

Той призна, че през вчерашния ден е мислил много за Нери Терзиева. Допълни, че тя е била от малкото хора, които са карали всеки един да се почувства специален с милите си думи.

По повод кончината на Нери Терзиева, Виктор Николаев разказа много мил спомен с нея.

Виктор Николаев сътвори нещо немислимо

Той бе категоричен, че тя е можела да вземе акъла на всеки един. За пръв път се срещнал с нея, когато бил на 18 години. По онова време бил репортер в „Дарик“.

Тогава Терзиева посрещнала всички тях по начин, сякаш ги познава лично. Винаги имала лично отношение към всеки едни. Към Виктор Николаев се обръщала с Вико.

Отношението й било такова, сякаш била майка на всички.

Разкрива, че когато пътували, където и да спирали се появявали хора, които да си говорят с нея. В този ред на мисли, Николаев я определи като по-голяма звезда дори от Петър Стоянов.

Споделя, че по време на една от командировките при тях дошли възрастни жени с груби и жълти ръце.

Нери Терзиева им казала „благодаря ти, майчице“, след което целунала ръцете им.

Виждайки, че Виктор Николаев е впечатлен от случващото се, заявила, че ръцете на тези жени са като земята, когато няма дъжд. След това допълнила, че именно поради тази причина ги целунала.

В заключение Виктор Николаев заяви, че на фона на всичко това не е изненадан от това, че вчера в социалните мрежи е имало само добри думи за нея. Определи я като икона в журналистиката дори и приживе.

Накрая журналистът приза, че не е успял да се впише в графика на предаването, но изобщо не съжалява за това.

Източник: blitz.bg