Най-малкият син на Кейт и Уилям показа, че детето си е дете, дори да носи титлата принц

Четиригодишният принц Луи стана звездата на платинения рожден ден на прабаба си. Тържествата едва започнаха, а синът на херцозите на Кеймбридж вече успя да привлече публичното внимание.

Отначало той лъсна в светлините на прожекторите заедно със сетра си Шарлот и брат си Джордж. Махайки  развълнувано на тълпата, преди сестра му да му прошепне и да бутне ръката му надолу, но той бързо започна да маха отново.Децата на херцозите на Кеймбридж активно участваха в тържествения парад. Заедно с майка си и Камила.В последствие палавникът развесели множеството на балкона на Бъкингамския дворец.

Принц Луи прави шоу на платинения юбилей на кралицата (Палавникът шашна с маймунджилъци на балкона на Бъкингам – Снимки)
Кралското семейство на балкона на Бъкингам

По традиция, висшите членове на кралското семейство излязоха на балкона, за да гледат парада Trooping the Color. Принц Луи зае гордо място до кралицата. 

Отначало синът на Кейт Мидълтън и принц Уилям радостно махаше на преминаващите самолети – днес той беше особено дружелюбен – но после силните им звуци го накараха да запуши ушите си с ръце. Реакцията на Луис развесели не само феновете на кралското семейство, но и маайка му, която застана до него и се усмихна.

Трябва да отбележим обаче, че Луи бързо се отегчи от парада. На лицето му се прочете нещо като „Иска ми се всичко да свърши“. Но по-големите му брат и сестра бяха по-сдържани и стриктно спазваха протокола.

Но Луи трябва да бъде търпелив – предстоят още три дни празненства, които за него може да не са най-забавните събития. Но публиката, изглежда, вече ще очаква с нетърпение следващото появяване на момчето на публично място.

Източник: graziamagazine.ru