Кубрат Пулев станал татко тихомълком преди няколко месеца

Бившата приятелка на Кубрат Пулев – Андреа, направи разкритието, че боксьорът крие новородено дете. Той станал баща в началото на годината, но явно детето не било планирано или пък отношенията с майка му били твърде сложни, но така или иначе Кобрата и дума не обелил за щастливото събитие.

Затова пък една късна съботна вечер, дали под въздействието на алкохол или други опиати, Андреа изригна в социалната мрежа, че Кубрат Пулев има син. Певицата написа нещо от типа на: „Добре че не се навих да ти раждам навремето без брак, да му мисли тази с „копелетата“. Така блондинката нападна бившия си и го разобличи като пазител на семейните ценности.

Кобрата крие таен наследник
Кобрата и Андреа се разделиха преди години

„Кубрат, обяви си детето!“ – написа в прав текст Андреа, без никакъв свян, че навлиза прекалено навътре в личното пространство на бившия си.

В последните дни наистина пълзят ключи, че Кобрата е станал баща на момче, но все още не е разкрита майката. Интересното е, че родителката не е красавицата Розали, заради която Пулев се раздели с Андреа. Миналата година се появиха слухове, че боксьорът си има вземане-даване с гимнастичката Йоана Николова. Засега не е ясно коя е майката на детето, ощастливила с бащинство 42-годишния боксьор.

Източник: „Уикенд“