Шокиращ край: Раздялата на Шакира и Пике е заради изневяра! (виж още)

BARCELONA, SPAIN - MAY 30: Gerard Pique of FC Barcelona and Shakira pose with the trophy after FC Barcelona won the Copa del Rey Final match against Athletic Club at Camp Nou on May 30, 2015 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)
0

Шакира и Жерар Пике бяха еталон за здраво семейство, но уви!

Светът е в шок от вестта за разпада на може би най-здравото и щастливо звездно семейство – това на Шакира и Жерар Пике. Както вече медиите разтръбиха, двамата се разделиха след повече от десет години заедно. Имат и две прекрасни дечица – Саша и Милан. На феновете още не им се вярва, но крахът е факт. А причината за него е отвратителна.

Оказа се, че футболистът на Барса е сложил рога на половинката си, а тя е научила. Можем да предполагаме каква е била реакцията на огнената латина Шакира, която до момента не е дала и повод за подобни слухове по свой адрес. Пике обаче й кръшнал с неизвестна към момента дама, за което прошка няма.

Защитникът на Барса живее отделно от жена си и децата си вече седмици, а певицата не е пускала общи техни снимки, нито статуси, от март. В последната й песен също се говори за предателство и край, което е потвърждение на новината. Шакира не искала и да чува за Пике, но двамата няма да опрат до развод, защото никога не са сключвали брак.

Вместо да рони сълзи и да проси прошка от жена си, Пике напоследък често е забелязван в клубове и барове с различни жени. Компания обикновено му прави Рики Пуиг, който му е съотборник в тима.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.