Отец Гелеменов определи явлението като притеснително

Мнозина изтръпнаха при вида на дяволски знаци в небето над страната ни.

Това отбелязват някои от потребителите на социалните мрежи, станали свидетели на явлението.

Дяволски знаци осеяха небето над страната ни. Какво се случва?

Дяволските знаци са били забелязани на няколко места в небето. Те съобщават за наличието им над София, Самоков, Плевен и на още няколко места. Интересното е, че знаците са се появили в един и същ ден.

Хората, които са ги видели са разтревожени и не спират да се питат откъде са се появили те и най-вече какво е тяхното предзнаменование.

Свидетелите на странното явление описват знаците като „звезди на Сатаната“. Други пък уточняват, че става въпрос за пентаграми.

Според основната версия дяволските знаци в небето над страната ни са се появили в резултат от оставените от преминаващите самолети следи.

Това обяснение обаче не хваща вяра на мнозина. Те се чудят, ако наистина е това причината, то тогава как самолетните следи са се пресекли с такава точност и то на няколко места, за да образуват пентаграм.

Припомняме, че този символ представлява петолъчна звезда, която е съставена от пет прави линии.

Някои от хората, станали свидетели на странния знак твърдят, че става въпрос за руска петолъчка и определиха случката като пропаганда.

Както знаете петолъчката бе един от символите на СССР.

Отец Георги Гелеменов, който е определян като единствения екзорсист в страната ни твърди, че появата на този знак е провокация не само към държавата, а и към религията ни.

Според него предвид факта, че става въпрос за дяволски знак, има място за притеснение.

Източник: retro.bg