Очакваше се: Сузанита наду корема на 19 години! (баща й в шок)

1

Сузанита е още дете, а дете носи!

На 19 години бременна. Да, това не е някаква поредна клюка, а самата истина, предвид огромния вече корем. Сузанита, самата която е още дете, чака дете. Щерката на Орхан Мурад се похвали в нета, видимо горда, а се вижда, че коремчето й вече е доста наедряло. Гушнал я е таткото на бебето – Марк Славов, който е състезател по мятане на копие.

Сузи Мурад и Марк се кълнат, че са голямата любов, макар да са заедно от около година – крайно недостатъчно време, за да разберат дали си пасват, камо ли дали стават за родители. Но, както се казва, белята е вече свършена и ще си носят последиците от нея. Само дано Сузанита отрано не остане самотна майка с духнал баща, коментират в мрежите.

Не знаем за реакцията на Шенай Мурад, но бащата на Сузито – Орхан Мурад бил бесен от тази вест. Той е в лоши отношения с дъщеря си, откакто се разведе с майка й, а Сузанита не ще и да го гледа. Но въпреки това й дръпнал як скандал в началото и дори креснал, че си проваля живота. Предвид това, че наследницата му няма и намерение да учи обаче, едва ли може да го провали повече от това.

„Тя да роди може, те и циганите ги раждат като зайци, по десет. Въпросът е има ли капацитет на родител, как ще се грижи и какво може да осигури на това дете! Дано поне да си седне на задницата и да го гледа, а не да го хвърли на бабите“, коментират потребители.

1 коментар
  1. Запознат казва

    И после самотна майка на 22 но само бебето ще я спаси да не прави глупости и да не отиде в отвъдното

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.