Не желаят да се вдига излишен шум около сделката

Мнозина се запитаха какво се случва в живота на здравния министър проф. Асена Сербезова след крачката, която направи.

Оказва се, че проф. Асена Сербезова и съпругът й Петър са обявили един от морските си имоти за продажба. Става въпрос за луксозен апартамент, състоящ се от три стаи. Той се намира в един от затворените комплекси в морската ни столица Варна и е буквално на метри от морето.

Здравният министър проф. Асена Сербезова се сбогува с…

Площта, на която се простира имотът е 104 кв. Жилището е напълно обзаведено. Допълнителен лукс му придава огромната тераса, в съчетание с барбекю и релакс мебели, от която се открива панорама към вълните.

Цената, която проф. Асена Сербезова и съпругът й искат за имота е 115 хиляди евро.

С ролята на брокер се е заел лично Петър като е обявил имота в няколко групи за продажба на недвижими имоти.

Здравният министър проф. Асена Сербезова се сбогува с… - Снимка 2

Двамата със съпругата му не желаели да плащат тлъсти комисионни за брокерски услуги. Освен това се опитват да осъществят продажбата без много шум и излишна публичност.

Вероятно сте наясно, че здравният министър може да се похвали със завидно недвижимо имущество. Освен просторния апартамент в София, в декларацията си пред КПКОНПИ тя е отбелязала, че притежава три апартамента и един гараж в морската ни столица.

Здравният министър проф. Асена Сербезова се сбогува с… - Снимка 3

Общата стойност на тези имоти е почти половин милион лева.

Собственик е и на къща с двор във романското село Курново, както и парцел земя. Съпругът й е далеч по-скромен в имотен план.

Източник: retro.bg