Камелия не може да гледа и на снимка тези двамата!

Камелия може да е в чалга средите, но винаги се е старала да бъде не само новатор, но и дори човек, който не пее на плейбек. При нея всичко е професионално, изпипано в детайли и истинско. С изключение на последния й дует с двамцата юнаци Пашата и Торино, озаглавен "План Б". Е, не знаем кой е бил техният "План А", но по всяка вероятност е свързан с крадене.

Както вече сме писали, оказа се, че парчето, което скоростно стана хит, е крадено от известни албански изпълнители. Щом скандалът гръмна, Ториното и Пашата първо отричаха всичко до дупка, верни на принципа "и на калъп да те сварят, викаш, че не е вярно". Явно са си мислели, че всичко ще се забрави, ще си отшуми и ще потъне с времето.

Албанците обаче не са прости и вече са завели дело срещу крадците. А песента, която се радваше на адски голям брой гледания в Тубата (предимно заради кака Ками), сега е свалена позорно от нея. И надали ще бъде върната обратно. Парчето още се върти и поръчва нон-стоп по баровете, но клипче няма. Няма и да има. Има позор за името на певицата.

"Бясна е меко казано за Камелия. Тя не е на себе си, но пък се увери и си взе поука, че оттук натам трябва щателно да проучва всеки, с когото склони да работи и да правят нещо заедно. Аман от разни малки тарикатчета, които се фантазират и си мислят, че ще станат звезди за час", коментират близки до Камито.