След брака си с балерината Александра Георгиева Христо Шопов разтури семейството и с Мариана Станишева

За това, че нещата между Христо Шопов и жена му Мариана Станишева не вървят добре от около 3-4 години, намекна синът им – дипломираният лекар и любител актьор Наум Шопов-младши. Съвсем наскоро той бе помолен да коментира дали родителите му са заедно и той в стила на ЦРУ нито потвърди, но и не отрече тази информация. Екранният д-р Тасев призова само да бъдем по-дистанцирани към личния живот на известните хора.

Тези думи хвърлиха съмнения у последователите му, тъй като ако бяха заедно родителите му, синът им вероятно яростно ще защитава тезата за тяхното сплотено семейство. Нещата май вече не стоят така и от 3-4 години вероятно баща му Христо и майка му Мариана са разделени.

Вижте как Христо Шопов разби двата си брака
Двамата шопови преди се снимаха по-често заедно

Това е втори разбит брак за звездата Христо Шопов. В началото на 90-те той се жени за грациозната балерина Александра Георгиева. Голямата му популярност от филма „Вчера“ и множеството му фенки обаче повлиява на отношенията им – съпругата му започва неистово да го ревнува и това слага край на брака им. От това съжителство е дъщеря им Невена, която придружава майка си в Германия. Там балерината става една от най-успелите българки, изявили се в класическото танцово изкуство.

Източник „Уикенд“