Джейси Нитоло проговори за първи път след гибелта на Рей Лиота!

За първи път публично изявление след гибелта на любимия си Рей Лиота направи неговата годеница. Съкрушената Джейси Нитоло през сълзи сподели, че той е бил най-голямата и истинска нейна любов до момента. И благодари на своя Рей за всичката радост и невъобразимо прекрасни моменти, които й е подарил през тези няколко лета.

"Животът ни с него може да се опише и с две думи - щастие и смях. Слънце беше той за мен. Слънце, което огряваше всеки един мой ден. Постоянно се смеехме, шегите ни заразяваха и останалите около нас, любовта ни беше дива и щура, в онзи, най-хубавия смисъл. Знам, че такова чудо едва ли ще ми се случи отново, но ще пазя в себе си всеки наш спомен", каза Нитоло.

Помним, че Лиота й предложи брак преди две години, на Коледа и щастливо оповести в нета, че тя му е казала да. Сватбата обаче така и не се състоя, вероятно, защото са искали да направят грандиозно и незабравимо събитие, за което пандемията реално попречи да се случи. Въпреки това те бяха все така влюбени и заедно до последно.

Големият актьор почина преди дни, докато бе в Доминиканската република. Лиота си отиде докато спеше, но още не се знае кое реално е предизвикало трагедията. Според властите обаче няма нищо подозрително, което да насочва към евентуално посегателство или насилствено отнет живот. Свидетели, които са го виждали в хотела в Доминикана казаха само, че е изглеждал твърде блед и слаб физически.