Виктория Капитонова разкри, че не харесала постъпката на Виктор Стоянов!

Най-скандалната участничка в "Ергенът" шокира зрителите днес в ефир. Виктория Капитонова не беше това, което сме свикнали да виждаме - надута, злобна, провокативна. Напротив - тя дори заговори с разбиране, че и възхита за врагинята си от имението Алекс Гърдева. И шашна всички с откровението, че щяла да й поиска прошка.

"Искам да се срещнем, да. И ще й се извиня. Гледах кадрите и твърдя, че не съм такова човече в реалния живот. Ако беше се случило навън, щях просто да си тръгна, но там няма къде да бягаш. Не съм агресивна и това, което видях, бе грозно. Не ми отива. А Александра я поздравявам за решението да остави Виктор. На мен той също ми падна в очите с постъпката си към нея, не е мъжко", коментира Капитонова за всеобщо учудване.

Рускинята призна, че се радва на победата си, но и обяви на всеослушание, че за нея, а и за Стоянов, това е било само шоу. "Още щом свършиха снимките, двамата се погледнахме и се засмяхме. Знаехме, че няма да стане нищо повече, камо ли да имаме връзка. Никога не сме били интимни, той не е моят типаж", смее се Викито.

За поредно учудване на всички, тя призна също, че е била абсолютно наясно със симпатиите на Виктор към Гърдева и знае, че ако Алекс не си беше грабнала шапката, финалът е щял да има друга победителка. "Знам го, защото съм реалист. Но пък ето, че събитията се развиха в моя полза, поне в шоуто", смигва рускинята.