Както и се очакваше, Алекс Богданска се изкара невинна като сърне в ефир!

След дни на анонси и подготовка как, аджеба, Алекс Богданска ще си излее сърцето публично и ще разкаже за развода с Дани, моментът настъпи. И, слава Богу, мина!... Естествено, манекенката не успя да изненада никого по време на участието си, не и тези, които я познават. Но й отдаваме чест затова, че си изигра блестящо ролята на перфектната жертва.

Друго не сме й очаквали всъщност, освен да видим една плачеща, тъжна Александра, раздираща се от болка по голямата си любов Петканов. Който, видиш ли, я оставил ей така, за кеф... Поне това бе скритият смисъл на думите й, когато заяви, че тя се чувствала на върха на щастието и любовта, че горяла и живяла единствено за Даниел... до мига, в който той не разпарчетосал сърцето й.

"Не мога точно да обясня какво изпитах тогава. Бях в несвяст, мислех, че съм в някакъв кошмар, от който веднага ще се събудя. През цялото време, докато аз съм била в еуфория с него, той се е чувствал зле. Но нито веднъж не ми го каза. Вярвам, че човек трябва да е откровен с половинката си и да говори, ако нещо не му е наред. А той е чакал аз да го питам", плачейки разказа Богданска.

След което натърти, че още ходи на психиатър, за да си лекува депресията. Нещо, което е малко съмнително, предвид веселяшките и купонджийски снимки, които не спира да поства ката ден. Е, може би постоянните пътувания и скъпарските ресторанти са част от назначената й терапия, знае ли се...