Силвена Роу почти постоянно говорела за секс, когато не го прави!

Истина или не баш, не знаем, но Силвена Роу сама си признава, че е истинска пантера в леглото. Ама направо ги скъсвала и побърквала с уменията и чалъмите си. Готвачката, която е на 55 години, споделя, че обожава да го прави, при това извън скучните класически места. Колкото по-разчупено и различно било, толкова по-добре.

"Ами много съм добра, защо пък да го крия?! За мен сексът и храната са двете основни и най-съществени неща в тоя живот и ги обожавам. Когато не правя секс, много говоря за него, както и за храната. А отдавна съм разбрала, че хората, които имат отношение към яденето, дори са малко чревоугодници, правят качествен и запомнящ се секс", обяснява Роу.

Тя споделя, че й предстои да се захване с нов проект, в който ще обедини двете си любими теми в едно. Дали става въпрос за книга, или нещо друго, още не е ясно, но щом се е захванала, значи е почти готово. Знаем, че Силвена хич и не си поплюва. Тя все още твърди, че може да е на 55, но се чувствала и най-важното биологично била на максимум 36 лета.

Вярвате или не, не е важно. Важното е, че тя си вярва, а това е първото условие, за да бъдеш успешен в живота. Е, по форумите мъжете не примират за нея и не си слагат снимката й над леглото, но това е само, защото не са я срещнали реално и не им е показала някои хитринки...