Камелия може и да е цялата пластмасова, но пак си е на 51!

Чалга дивата Камелия не спира да изпростява във виртуалното пространство. Певицата явно не осъзнава, или по-скоро не иска да осъзнае, че за всяка възраст си има подобаващо поведение. А нейното е пълен резил за 51-годишна жена. Колкото и да не й харесва, колкото и пластмасова да се направи, Камито си е на 51 лазарника и това ясно си личи, особено на живо.

Затова и снимките, които пуска в мрежите, я правят по-скоро смешна, отколкото сексапилна. Виждаме как се държат нейни наборки като Есил Дюран например, която е красива, без да е вулгарна. Е, Камелия очевидно не може да нацели златната среда и го раздава хард. Вчера например тя изтрещя дотам, че си предложи цицата в нета.

Езикът на тялото й, начинът, по който буквално навря в очите на всички силиконовото си кълбо, крещи: "На! Дръж! Хвани я!" (най-малкото). И точно това започнаха да й пишат мнозина. Някои я питаха директно каква й е цената, което си е жива обида. Други я съветват да даде и втората цица, а един директно пожела да суче.

Подобна простотия би отвратило всяка уважаваща себе си жена, без значение от годните, но явно Камито това цели. Вероятно мъжкият мерак е единственото, което може да я успокои и да я накара да се справи с комплексите. Комплекси, които при нея са силно развити, защото не иска да приеме реалността.