Людмила Костадинова от "Ергенът" си пусна обявата директно в ефир!

Злобната Людмила от "Ергенът" цъфна тази сутрин в ефир, за да покаже готварския си талант. Е, разбира се, това беше за прикритие на основната идея - да обяви публично, че си търси мъж, защото след предаването очевидно не е могла да го стори. Липса на кандидати явно, но и с нрава, който показа, щеше да е странно ако беше обратното.

Помним, че Люсито бе една от най-мразените от зрителите героини в риалитито и не само заради характера, но и заради невъобразимо грозните муцуни, в които кривеше лицето си всеки Божи ден - по хиляди пъти. Дами дори я посъветваха да спре да го прави, че ще се сбръчка рано, рано... Но явно това е нещо като тик за Костадинова.

В предаването днес тя направи закуска - сандвичи с авокадо, сьомга и такива ми ти нещица. И обяви изискването си към бъдещото гадже. "Обичам и държа той да ми прави закуска и да ми я носи в кревата. С обяда и вечерята се заемам аз", подхвърли Людмила, която обаче не показа изобщо завидни умения, докато готвеше за Виктор Стоянов.

На няколко пъти по време на участието си днес, Людмила повтори, че е свободна и няма мъж в живота си. Но силно вярвала, че ще срещне именно този, който е за нея. "Сродните души може и да се забавят във времето, но се намират. Аз го знам това, така че няма да се задоволявам с бабереци", вирна си нослето Люска.