Кралски историк: Хари се нуждае от кралицата, ако иска да прави пари

Принц Хари сн. Инстаграм
0

Кралски историк прогнозира, че принц Хари ще се върне във „Фирмата“, ако иска да прави пари

Принц Хари ще направи всичко, за да се върне към кралския си блясък, ако иска да задържи парите и славата. В това е убедена историчката Теса Дънлоп, която преди ден коментира казуса с принца. По думите й, ако Хари иска да продължи с бляскавия си живот на холивудска знаменитост, той ще има нужда от кралското семейство. И дори да не му е приятно, много е вероятно да му се наложи да понесе някои допълнителни неудобства.

„Истината е, че принц Хари знае, че се нуждае от „специалният вълшебен прах“ на „Фирмата“, за да продължи да трупа пари и слава. Да, той може да не е доволен от това, което се случва в кралския двор, но не може да отрече, че благодарение на тях печели милионите си. И ако иска да продължи, ще трябва да бъде по-обран в биографията си и другите си изповеди“, коментира още Дънлоп.

В момента Меган и Хари се канят да пътуват за Англия, където да се видят заедно с кралицата и да я запознаят с двете си деца. Самата кралица е в Балморал, тъй като се оттегли в Шотландия за кратка почивка преди натоварената си програма. 96-годишната владетелка вече се чувства силно изморена и е много вероятно това да са последните й мащабни обществени изяви. Нищо чудно, че Елизабет се бори за правото, за последен път да събере цялото си семейство на балкона. Независимо от скандалите и драмите между тях.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.