Вихра Петрова целенасочено качи няколко снимки с въпросния!

Случи ли се най-сетне чудото? Има ли нов мъж до Вихра Петрова? Тези въпроси разбуниха мрежата като кошер преди минути, когато бившата отчаяна съпруга на Иван Христов качи няколко фотоса с непознат за обществеността мъж. Тя дори счете за необходимо да не издаде самоличността му, затова и не го тагна към кадрите.

Бомба: Този ли е новият на Вихра Петрова?! (СНИМКИ + подробности)

Въпросният определено е симпатяга - чаровен, строен, по-висок от Вихра. За разлика от Христов, който си е откровено дребен. А и по хубост новият превъзхожда продуцента отвсякъде. Нищо не можем да кажем обаче за професионалната му реализация и финансови възможности. Това, което направи най-силно впечатление е фактът, че Петрова буквално се натиска в него на всички снимки.

Бомба: Този ли е новият на Вихра Петрова?! (СНИМКИ + подробности) - Снимка 2

Вихра така усилено се гушка в мистериозния мъж, че последователите й веднага започнаха да й честитят любовта, без да гледат какво е написала в хаштаговете. А там, освен "моята любов", фигурираше и "най-добър приятел", както и "последна вечер". Двамата са в столицата, така че със сигурност не се отнася за последната им вечер в някое романтично кътче на света.

Други пък подозират, че мъжът й е само приятел или дори братовчед, с когото Вихра се е снимала, за да засили интереса към себе си. Знаем, че откакто се разведоха, Иван стана татко и вече се радва на порасналия си син, а Петрова така и не се обвърза с някого дотам, че да го представи на всички публично.