Докато Диляна Попова май си има нов, Асен Блатечки не иска обвързване!

Асен Блатечки май най-после е наясно със себе си и с начина, по който иска да живее. След като поредната му сериозна връзка отиде на кино - визираме Диляна Попова, която дори вече си има нов мъж, мачото на БГ киното признава, че не ще и да чуе за обвързване. Достатъчен му бил опитът с Катерина и с Диляна, за да осъзнае, че тая работа не е за него, поне на този етап.

През годините Блатечки се луташе между Горанова и Попова най-вече заради двете си деца. Знаем, че ако не му се отдава да е перфектният партньор, то поне е добър баща, който се грижи за наследниците си. Други деца към момента Асен не възнамерявал да има и искал да се посвети на работата и на живота си. Под "живот" разбирайте веселби с приятели и случайни мимолетни авантюрки.

А в това наистина си го бива. Мацките още си мрат по него, особено след като се втали и се приведе в угледен вид (помним, че доста дълго приличаше на отшелник с шкембе и талибанска брада). Запускането му беше по време на пандемията, по време на която той и Диляна решили, че просто не могат да съжителстват като нормална двойка.

Днес се говори, че Попова е обвързана с Лъчезар Захариев, който е сред най-популярните родни ресторантьори и че двамата дори делят общ покрив през по-голямата част от времето. Тя и Асен обаче са в прилични "дружески" отношения и твърдят, че именно раздялата ги е спасила от това да се озлобят един към друг.