Слави Трифонов става все по-зле, не знаят как да му помогнат!

Искрено разтревожени за своя отколешен любимец Слави Трифонов са последователите и почитателите му, които от вчера не спират да се питат какво става с него. Това, че Слави се движи трудно и има проблеми със зрението, е ясно от години, но той все пак успяваше да води шоуто си ежедневно, както и да пее на концерти, макар и седнал.

Снощи обаче стана нещо, което дори разплака мнозина. А именно - хората от Ку-ку бенд обявиха в телевизията си, че стартират турне, което ще премине през много наши градове. То ще започне от Панагюрище и ще завърши във Варна, като ще мине и през Търново, Ямбол, Бургас и Сандански. Радостта на феновете от тази новина обаче трая много кратко.

В ефир Евгени Димитров побърза да уточни и да предупреди всички да не очакват да зърнат Трифонов там. "Слави няма да е с нас на тези концерти", каза Маестрото, за разочарование на хилядите фенове на Дългия. Турнето ще бъде не на стадиони, а ще се проведе в спортни зали - обяснимо, предвид липсата на най-чаканата личност.

След предаването снощи мрежата изригна от коментари и въпроси какво се случва с шоумена-политик. А близки до обкръжението му натъжиха с информацията, че Слави вече почти не може да се движи сам и състоянието му е такова, че не позволява да изкара и час на сцената пред публика. Всички му пожелаваме чудо, за да успее да надвие болежките си и да се изправи на крака! Дано!