Рапърът Ицо Хазарта вече официално движи с говорителката на кабинета Лена Бориславова

След като се появиха упорити слухове, че шефката на кабинета Лена Бориславова има вземане-даване с шефа си – премиера Кирил Петков, напористата брюнетка, явно за да опровергае тези клюки, започна да парадира с истинската си връзка – тази с рапъра Ицо Хазарта.

Отдавна се пише, че именно на добрите позиции на Лена Бориславова пред премиера Петков се дължи водачеството на Ицо Хазарта в столичната листа на „Продължаваме промяната“, от която той влезе като депутат в НС.

Ицо Хазарта, а не Кирил Петков има вземане-даване с Лена Бориславова
Лена Бориславова и Ицо Хазарта май са хлътнали един по друг

Лена Бориславова и Христо Петров в началото дисциплинирано криеха отношенията си, но напоследък все по-често са засичани заедно. Харвардската възпитаница вече не крие своя избраник и открито излиза с него по заведения и ресторанти.

Изданието разкрива любопитна случка в заведение, в което барманка, разпознала Ицо Хазарта и като истинска фенка му направила отстъпка на поръчаното кафе. За куриоз зад гърба на рапъра изскочила обаче говорителката на кабинета Петков.

В момент на ревност Лена Бориславова неуместно се включила, като попитала: „Само за него ли?“.

За да замаже положението фенката направила гафа още по грандиозен, като се извинила на Лена любезно с думите, че съжалява, но не била чувала нейните песни... С което гафът станал само още по-абсурден...

Източник: „Уикенд“