Тони Димитрова и Иван Ченов имаха повече от скандална раздяла!

Няколко години минаха от края на една голяма любов - тази на Тони Димитрова и китариста Иван Ченов. Двамата уж бяха луди един за друг, Тони даваше интервю след интервю сияеща, но... изведнъж нещата претърпяха рязък обрат. И двамата не само скъсаха, но и не спираха да се атакуват словесно.

Ето я: Вижте Мариета - новата жена на бившия на Тони Димитрова! (СНИМКИ)

Най-директна беше певицата, която неведнъж заявяваше публично, че има една огромна грешка в живота си и това е именно Ченов. "Вярвах му, обичах го, а той ме предаде. През цялото време е злоупотребявал и се е ползвал от името ми. Това ми е страшна обица на ухото и урок, който няма да посмея да забравя", разказваше огорчената Тони.

Ето я: Вижте Мариета - новата жена на бившия на Тони Димитрова! (СНИМКИ) - Снимка 2

Е, днес Ченов живее с нова дама, на име Мариета. Двамата са в Швейцария и са заедно от около година. Мариета е брюнетка и за разлика от Димитрова, която бе доста по-възрастна от Иван, тази е негов набор - 75-ти. Очевидно са се запознали и влюбили зад граница като първата им обща снимка е от посрещане на Новата година.

Самият Иван винаги е бил по-сдържан и не е коментирал краха си с Тони Димитрова, но по едно време се вбеси и написа в нета, че му е омръзнало от обидите по негов адрес и злословията на певицата. Той се кълнеше, че не й е изневерявал, а дали е така, само те си знаят. Новата му сега работи като социален работник и е коренна противоположност на чаровната Тони.