Баба и дядо едва не се гътнали като видели абитуриентите пред себе си!

Филм за възрастни, но на живо - това се разигра посред бял ден в Перник, пред погледите на сащисани минувачи. Момче и момиче абитуриенти, явно напращели за секс, но без подходящ терен, се нагънали директно в автомобила си. Колата, в която решили да се чукат обаче, била спряна на паркинга пред болницата в града - за шок на минувачите.

Ясно е, че това е едно от най-оживените места в Перник и през него минава ежедневно море от хора. Много от тях се натъкнали на чудната гледка - сиво ауди с градска регистрация, което се тресяло от мощните тласъци вътре в него. Абитуриентът очевидно не си поплювал и къртел яко девойката.

Не щеш ли, от някъде изскочила възрастна двойка - баба и дядо, които, милите, едва не се споминали от шока и възмущението, минавайки покрай колата. "И кьорав да си, пак ще видиш какво става вътре, нищо, че стъклата са вдигнати и са леко затъмнени. Телата им се виждат ясно, а и това клатене", коментират потресени перничани пред местна медия.

Появил се и млад мъж, който опитал да прекъсне любовниците в Аудито като дори понечил да отвори насила вратата и да им заповяда да се разкарат. Онези обаче били предвидливи и заключили стабилно. Е, омели са се, разбира се... когато са свършили!