Истинска любовна драма се разиграла на борда на премиерския самолет за Рим

Вчера плъзна слухът, че жената на Кирил Петков Линда Макензи свалила неговата говорителка и шефка на кабинета от самолета, който пътувал за Рим за среща с папата.

Според два различни източника от средите на НСО  след като се чекирала Лена Бориславова седнала на мястото си в самолета. Само, че малко преди да отлети делегацията на борда на летателната машина с гръм и трясък нахлула премиерската съпруга. Която направила скандал на Киро и му заповядала Бориславова да се омете веднага.

Ситуацията се оказала шокова за министър председателя. Който явно нямал намерение да води жена си в Рим. Още по-учудващ бил факта, че канадската му половинка пристигнала в компанията на вицето му Асен Василев, който я качил на самолета, след което тихомълком се изнизал.

Целият този цирк се случил пред очите на всичките членове на делегацията. Които били заели местата си в самолета и изчаквали да излетят.

Спряганата за любовница на Кирил Петков брюнетка разплакана и зачервена едва понесла това унижение и помолила пилотите да отключат, за да слезе. След което се отписала от списъка на делегацията, пътуваща за Рим.

Такъв цирк е безпрецедентен, коментират свидетели и смятат, че драмата е по-подходяща за турски или латиноамерикански сериал.

Наистина ли Асен Василев е взел страната на Линда, питат се хората. И наистина ли Лена Бориславова управлява страната?

Но едно е ясно след инцидента шефката на премиерския кабинет не отишла на работа в понеделник. Както и липсвала от вечерния прием, даден от президента в Бояна. Нямало я и на тържествата по случай 24 май.

Източник: ПИК