82-годишната кинозвезда Ал Пачино разкри защо не присъства на „Алеята на славата“

Безспорна мечта на американските знаменитости е да имат звезда на „Алеята на славата“, която символизира един вид прословутата „Американска мечта“. Да притежаваш звезда там се смята за особено признание както от колегите от разлекателния бизнес, така и от публиката. Сред най-ярките личности в киноиндустрията обаче има няколко имена, които шокиращо не са намерили място на митичния тротоар.

Защо Ал Пачино не е удостоен със Звезда на „Алеята на славата“?
Ал Пачино бил прекалено зает с младата си любовница

За някои от тях, като Мадона например, причините са ясни – за да поддържа скандалния си имидж, самата тя многократно отказва да получи звезда, убедена, че тя няма да й донесе повече слава от тази, която вече има.

Доскоро обаче беше мистерия защо великият Ал Пачино също е лишен от тази чест. Трудно е да се назоват трима актьори с по-голям принос към Холивуд от него, камо ли 2500, колкото са плочките на булеварда на славата.

Миналия месец екранният Майкъл Корлеоне от легендарната лента „Кръстникът“ разкри причината навръх своя 82-ри рожден ден, който отпразнува с новото си гадже – с 53 години по-младата от него Нур Афлал. Актьорът разказа, че отдавна е получил предложение за тази чест, обаче до днес така и не си насрочил дата, защото... го мързи. Дай боже, всекиму на тази възраст да е твърде зает с любовницата си, за да няма време за други занимания – коментира изданието.

Източник: „Уикенд“