Завиден стандарт на живот е поддържал отвлеченият търговец на криптовалути, става ясно от снимки в социалната мрежа Фейсбук. Той е щастливо обвързан с изкусителна брюнетка на име Кристина Джамбазка. В началото на м.май двамата си подарили вълнуваща екскурзия до Африка. Часове преди да отлети за горещия континент, Александър си наема сейф в банка ДСК, където е депозирал паролите и ключовете за достъп со виртуалната си сметка с биткойни, която била повече от тлъста, свидетелства пред полицията сестра му Теодора.

За разлика от брат си, тя се е посветила на изобразителното изкуство и е била ученичка на известен художник, чиято галерия е на столичната улица Съборна. Братът и сестрата са имали изключително силна връзка, не случайно жилищата им са били едно срещу друго в китна столична кооперация в жк Борово, на ул. Ворино.

Александър е бил любител на екстремните спортове, хобитата му са били делтапланеризъм, гмуркане и сафарита, сочат още снимките му във Фейсбук. Приятелката му Кристина също е напред с материала и заедно с татко си е собственичка на семейна фирма Джамбазки ЕООД, регистрирана в Бусманци. Баща й е земеделски производител, членува в кооперация “Света Богородица” с предмет на дейност търговия с храни и селскостопански продукти. Самият Александър в Търговския регистър излиза като собственик на едноличното дружество Еста Консултинг ЕООД.