Дни след края на първия сезон на шоуто „Ергенът“ се заговори за това кой ще влезе в следващия сезон в ролята на покорител на женските сърца

След като гребецът Виктор Стоянов вече е в историята на шоуто, а Виктория Капитонова – първата победителка, вече се заговори кой мачо ще влезе във втория сезон на предаването, което донесе на Би Ти Ви немалък рейтинг.

Жълтите сайтове вече тръбят, че новият ерген ще бъде 27-годишният актьор Филип Буков, който нашумя с ролята си на д-р Хаджихристев в „Откраднат живот“. Зрителите го разпознават и в ситкома „Татковци“. Младокът има атлетично тяло, добра обща култура и отлично образование. Той е горд възпитаник на елитната Национална гимназия за древни езици и култури, след което завършва не какво да е, а философия в Алма матер, а впоследствие се дипломира и в НАТФИЗ, като влиза в последния клас на Стефан Данаилов. Освен това младежът има ослепителна усмивка, с която лесно пленява женските сърца.

Актьор ще ергенува във втория сезон
Филип Буков също се перчи с мускули

Филип Буков все още не е потвърдил официално, че ще бъде новият ерген в шоуто. Изборът на продуцента Евтим Милошев обаче ще падне най-вероятно върху него.

И макар че „Ергенът“ донесе много прилична зрителска аудитория на Би Ти Ви, от ръководството на телевизията се канят да поработят върху имиджа му. То продължава да бъде рекламирано като „най-романтичното шоу“, но пошлите сцени в него са в разрез с тази представа.

Източник: „Уикенд“