Разбра се  от какво неврологично заболяване страда най-тъжната принцеса в света

Шарлийн Монакска, която подписа договор със съпруга си за 12 млн евро за да имитират брак се е разболяла от тежка болест.

Тази  информация разкрива френското издание Voici, журналистите, на което твърдят, че тя и принц Албер са подписали финансово споразумение, за да може принцесата да продължи да изпълнява служебните си задължения в княжеството.

Разкриха мистериозната болест на Шарлийн Монакска (Принцесата страда от епилепсия)

Според изданието Шарлийн ще прекарва по-голямата част от времето си в Швейцария, където децата й, близнаците Жак и Габриел, ще я посещават по празниците, а тя срещу голямата сума пари ще трябва да придружава Албер на важни за княжеството събития.

Разкриха мистериозната болест на Шарлийн Монакска (Принцесата страда от епилепсия) - Снимка 2
Разкриха мистериозната болест на Шарлийн Монакска (Принцесата страда от епилепсия) - Снимка 3
Снимки: Инстаграм

Тя е болна от епилепсия!

Световните медии пишат, че Шарлийн от Монако има епилепсия. Тя получи първата си атака миналото лято, когато започнаха семейните й проблеми.

След година на спекулации защо принцеса Шарлийн отсъства от двора дълго време, мнозина са убедени, че истинската причина е разкрита. Според списание You съпругата на принц Алберт, с която имат 7-годишните  близнаци Жак и Габриел, страда от епилепсия. Авторът на статията не посочва точно какъв тип епилепсия е, но според симптомите до момента ситуацията е много сериозна.

Шарлийн е имала няколко припадъка, при някои от които е загубила пълно съзнание.

Източник: maskimagazin.faktor.mk