Предаването „Мармалад“ бе свалено от ефир през март, водещата замисля нова концепция

Да сготви нов „Мармалад“ през есента смята водещата и продуцент на предаването Радост Драганова. Предаванегто бе свалено от програмата на Би Ти Ви през есента, а малкото му зрители се чудят уволнена ли е водещата, или не. Оказа се, че предаването е свалено по желанието на самата продуцентка, която иска да му даде нов облик за новия тв сезон през септември.

Още през април плъзна слух, че Радост Драганова вероятно е с червен картон заради не чак дотам добрата си репутация. Клюката обаче няма нищо общо с действителността. Тв водещата сама решила да разнообрази предаването си и да напише нова концепция. Мария Силвестър, която имаше рубрика в същото предаване, също остана без ангажименти в телевизията. Не е ясно дали тя ще намери място в новия формат.

Радост Драганова забърква нов „Мармалад“

Със сигурност обаче Радост Драганова се оглежда за нов партньор като водещ и в тв средите се мълви, че това ще е звездата от „Съни бийч“ Иво Аръков. Водещата вече е изпробвала едно партньорство – това с Митко Павлов, но чепатият му характер не й допаднал и тя се огледала за по-сговорчив и дисциплиниран актьор, какъвто всъщност е Иво Аръков. Към днешна дата в часовия пояс, който заемаше предаването, се излъчват филми. Възможно е това да продължи до септември, когато се очаква Радост да изгрее отново в ефир.

Източник: „Уикенд“