Муки и Божил не се виждали дълго време

Оказва се, че племенникът на голямата актриса Стоянка Мутафова, която отлетя от този свят – Константин Мутафов, е последният мъж от фамилията.

Съдбата на сина на брата на Стоянка Мутафова е доста тежка. От известно време насам той е настанен в психиатрична клиника в Пловдив.

Какво се случва с племенника на покойната Стоянка Мутафова?

Запознати издават, че докато била жива, актрисата лично съдействала за настаняването му. Освен менталните проблеми, Константин често пъти получавал и изблици на гняв, които избивали в агресия.

След като бил приет в пловдивската психиатрия, Стоянка Мутафова плащала всички разходи по лечението му. Неин бил ангажиментът да покрива и таксата. Така и не става ясно обаче кой е поел тази отговорност след кончината й.

Не е изключено дъщеря й Муки да продължава делото на майка си и да изпраща пари за лечението на братовчед си. Възможно е и Константин да се е сдобил с инвалидна пенсия, която да покрива разходите му, коментират запознати със семейната драма.

Муки няма свои наследници, но не обича да говори за роднините си, още повече пък за братовчед си Константин.

По линия на баща си, тя има брат Божил. Той отдавна заминал за Щатите и към днешна дата живее в Ню Йорк. Интересно е, че брат й също няма свои наследници.

Двамата не се срещаха дълго време, тъй като той грабнал цялото наследство от общия им баща. Все пак след смъртта на Стоянка Мутафова двамата успяха да заровят томахавките.

Източник: retro.bg