Разкрити! Ето я дъщерята на Владимир Путин, която заби Зеленски (Снимки)

Дъщерята на Владимир Путин и избраника й се появиха сн. Инстаграм
0

Дъщерята на Владимир Путин се показа с Игор Зеленски

Любопитството около новата любовна драма, която е свързана с дъщерята на Владимир Путин не стихва. Докато баща й е зает да срива Украйна и да заплашва Финландия и Швеция с ядрени удари, наследницата на президента на Русия, предизвиква скандал след скандал. И се забърква във всевъзможни любовни истории. След развода с Кирил Шаламов, Екатерина Тихонова започнала да излиза със свой колега балетист. Който по ирония на съдбата носел същото име като това на президента на Украйна – Зеленски. Но не Володимир, а Игор Зеленски.

Предполага се, че двойката живее в Мюнхен, но заради войната Екатерина пребивава в Москва. И доста често й се налага да лети при новия си мъж, с когото дори имат общо дете. Наскоро се появиха и фотоси на двойката, които показват колко е променена Екатерина с новият си мъж. Балеститът е светлокос, но интересното около дъщерята на Путин е, че тя си е пуснала дълга коса, сложила е очила с рамки и изглежда доста преобразена. Предвид фактът, че тя рядко се появява пред обществото, не е изненадващо, че е успявала да пътува инкогнито почти непрекъснато. И съвсем доскоро не е привличала никакво внимание на нито едно летище. Въпреки че има над 50 полета само за една година.

Дъщерята на Владимир Путин и избраника й се появиха сн. Инстаграм
Дъщерята на Владимир Путин и избраника й се появиха сн. Инстаграм

Загадка остава обаче, какво се случва с другата дъщеря на Путин – Маша. Русата красавица само веднъж е виждана пред медиите и то преди доста години. От близо десетилетие обаче никой не я е виждал, а това прави анонимността й по-възможна дори от тази на сестра й.

Източник: slobodenpecat.mk

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.