Скоро ще стане ясно дали между двамата е имало нещо повече

Една от финалистките в „Ергенът“ – Дениз Хайрула довърши Виктор Стоянов с разкритията, които направи.

Няма съмнения, че тя успя да стигне до финалната тройка поради факта, че „Ергенът“ много я харесва. Именно нейното име е спрягано за победител от седмици насам.

Дениз довърши „Ергенът“ с тези разкрития

В Youtube обаче се появи подкаст с участието й. В него тя разкрива колко е разочарована от формата. Споделя, че отначало смятала, че Виктор е невероятен джентълмен. В последствие обаче била разочарована от някои от постъпките му.

Твърди, че вече не се шокира както преди, а само се разочарова. Въпреки това тя реши да запази тайна кои постъпки на Виктор са я разочаровали толкова много.

Докато била вътре смятала, че Ергенът е джентълмен. Излизайки навън обаче си дала сметка, че не е такъв във всяко отношение. Стигнала е до тези изводи заради конкретни случки.

Дениз споделя, че с останалите момичета коментирали, че не е в рамките на нормалното да плюеш там, където преди това си целувал, както и да си измиваш ръцете, хвърляйки вината върху другиго.

Категорична е, че не можеш да се правиш, че не знаеш нещо, за което знаеш. Била е на друго мнение за Виктор, но сега нещата са коренно променени. Дали между нея и Ергенът е имало нещо повече ще се разбере съвсем скоро.

Източник: blitz.bg