Блокираха страницата на Виктория Капитонова в Инстаграм

След изцепката на Виктория Капитонова в „Ергенът“, при която тя лисна с вода конкурентката си Александра Гърдева и я обиди с думите „злобна българка“, гневни зрители докладваха страницата на рускинята н Инстаграм и сега тя е блокирана. Знайно е, че Капитонова се издържа основно като рекламира продукти в мрежата, а това тя основно прави в Инстаграм, където има над 130 000 последователи.

Сега рускинчето може да остана без голяма част от доходите си, ако страницата й в Инстаграм не бъде възстановена. Зрители са гневни на Виктория Капитонова, че използва езика на омразата и дори ще докладват пред СЕМ кадрите с насилие, излъчени в „Ергенът“. Основният й профил в Инстаграм е докладван и за „скам“, което ще рече опит за измама. Става дума за ритуалите за спечелване на пари, които Капитонова опитва да пробутва на лапни шарани срещу заплащане, естествено.

Хакнаха бизнеса на наглата Виктория Капитонова от „Ергенът“
Хакнаха бизнеса на наглата Виктория Капитонова от „Ергенът“ - Снимка 2

Подобни кадри с насилие нямат място в ефира и продуцентите на шоуто също трябва да бъдат санкционирани – считат зрителите, възмутени от поведението на наглата рускиня.

Тя обаче едва ли ще остане гола и боса дори без инфлуенсърските си начинания. Открай време се говори, че я издържа по-възрастен ревнив мъж, който я държи едва ли не под ключ.

Източник: „Уикенд“