Една от младите надежди на ГЕРБ определено може да се похвали с пиканто минало, видя Разкрития.

Пикантно видео! Шефка в ГЕРБ танцува по бельо пред Слави Трифонов

Става въпрос за Алина Милушева, която е заместник-шеф на младежката организация на партията. Която от малка очевидно е доста напориста и пробивна. Доказва го видео, в което тя танцува само по бельо пред Слави Трифонов.

В случая не става въпрос за някаква интимна афера, а за един от конкурсите, организиран от Дългия по време на престоя му в бТВ. Преди 16 години Алина се явява в „Танцувай с мен“, който беше  спечелен от Метин Енимехмедов.

В един от етапите участниците трябва да танцуват еротичен танц. Задача, в която Милушева се раздава на макс. Като на финала й остава само по бели гащички и сутиен.

Впечатлен от уменията на Алина Милушева да се съблича, Слави Трифонов направо губи ума и дума. Журито й вдига 30 точки, но те не се оказват достатъчни, за да може абитуриентката-стриптийзьорка да продължи напред и да стигне до финала.

Самата тя не е от случайно семейство. Майка й е Екатерина Йорданова – общински съветник от ГЕРБ и лидер на тарнспортните синдикати.

Според запознати именно тя е успяла да пробута дъщеря си в партията и да я убеди, че е по-доходоносно да се занимава с политика, отколкото с еротични танци. Въпреки че, както добавят някои нейни съпартийци, тя продължавала да изпълнява изкусни танци, само че не пред толкова широка аудитория, а в по-интимни сепарета пред влиятелни политически мераклии.

https://www.youtube.com/watch?v=IlqxOyIcUSA&t=199s