След преместването в Израел примадоната изглежда още по-млада

Алла Пугачова разцъфна след като напусна Русия. Това може да се установи от ония редки снимки, които се появяват в мрежата през последната седмица.

Кадърът с рязко подмладената примадона бе публикуван през уикенда. Фотото е направено по време на среща на Алла Борисовна с нейни приятели в един от ресторантите в Кесария.

Според слуховете певицата е напуснала Русия заедно със семейството си за да посети тайно център за пластична хирургия. Впрочем самата Алла Борисовна призна, че напускането й се дължи на необходимост от преглед в местна клиника. Възможно е тя да не се е занимавала със здравословните си проблеми, а да е преминала курс на процедури за подмладяване.

След корекциите! Алла Пугачова разцъфна в Израел (Примадоната се освежи и подмлади – Снимки)
Примадоната след корекциите

Известен руски пластичен хирург е категоричен, че примадоната многократно е минавала под ножа. Звездата на естрадата, която е навърши 73 г през април може да направи някои от процедурите единствено по време на пътуването си до Израел.

Експертът коментира, че операциите са й помогнали да върне часовника назад и обяснява: „Направено й е повдигане на шията, брадичката, овала на лицето, долните клепачи, скулите. Както и блефаропластика на горните клепачи. Изобщо Алла изглежда прекрасно!”

След корекциите! Алла Пугачова разцъфна в Израел (Примадоната се освежи и подмлади – Снимки) - Снимка 2
Алла Борисовна празнува рожден ден в ресторант

Всъщност онзи ден 73-годишната певица говори за скорошното си завръщане в Русия. Тя обяви датата като призна, че смята да се върне в родината в началото на есента. Тогава Лиза и Хари  ще започнат да ходят пак на училище. Близнаците са завършили дистанционно, но Алла и баща им смятат те да продължат обучението си редовно.

Близките и приятелите на семейната двойка обаче не вярват на думите й и смятат, че примадоната харесва живота си в Израел.

Източник: 7days.ru