А къде е Камила? Кейт Мидълтън замести кралицата на приема в Уиндзор (Херцогинята готова за короната)

Кейт Мидълтън блести като кралица на приема в Уиндзор сн. Инстаграм
0

Кейт Мидълтън замести Елизабет в Уиндзор, а къде е Камила?

Камила Паркър Боулс, вероятно никога няма да се види като кралица на Англия. Херцогинята на Корнуол така и не бе забелязана на кралският чаен следобед в замъка Уиндзор. Ежегодното парти, което се организира под патронажа на кралицата, тази година бе с две домакини – Кейт Мидълтън и Софи Есекс. Графинята с удоволствие прие да бъде домакиня на събитието и да помогне на Кейт в тази нейна бъдеща отговорност. Изненадващо, но на приема липсваха принц Чарлз и съпругата му, които миналата година бяха сред главните действащи лица на събитието.

В момента двойката е на посещение в Канада, но графикът им беше така планиран, че да съвпадне с кралското парти. А отсъствието им породи съмнения, че явно с публичните изяви на кралицата пред британците, в бъдеще ще се занимават само Софи и Кейт.

Самата Елизабет не се появи на събитието, тъй като има сериозни затруднения с придвижването. Както е известно, кралицата смята да се оттегли и официално Чарлз трябва да я наследи на трона.

Кейт Мидълтън блести като кралица на приема в Уиндзор сн. Инстаграм

Но вместо той и Камила да поемат повече обществени ангажименти, придворните все по-активно лансират Кейт и Уилям като бъдещите крал и кралица на страната. А Камила остава в сянка. При това все по-явно е поставяна на заден план.

Източник: Дейли мейл

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.