Все още пази лоши спомени от това приключение

Ани Цолова направи разтърсваща изповед.

Тя е от хората, които рядко вадят на показ неща от личния си живот. Този път обаче Ани Цолова направи изключение за последователите си, които са съпричастни с нещо съкровено от детските й години.

Ани Цолова с разтърсваща изповед

Ани Цолова споделя, че навремето имали червен Москвич. Спомня си, че баща й го докарал едно лято, когато била на 7-8 години. Веднага ги качил в автомобила, за да ги повози. Но на нея й станало лошо и започнало да й се гади.

Вероятно се досещате, че причина за това станали изгорелите газове от руското возило, които влизали вътре в купето. Именно от тях на Ани й станало лошо. И за нейно огромно съжаление било така през цялото време.

При все, че родителите й правили всичко възможно, за да се чувства добре, се налагало да спират по няколко пъти, когато тръгвали на дълъг път.

В този ред на мисли Ани Цолова споделя, че най-дългият й път с тази кола била до родното Черноморие веднъж годишно.

Не крие, че никак не обичала Москвич-а и допълва, че за това си има причини.

Назад в годините и по-точно към този спомен я върнала новината, че Русия възнамерява да възражда производството на тази марка автомобили.

Ани Цолова обаче не е очарована. Тя споделя, че вече е на 47 години и никога не е предполагала, че отново ще й мирише на изгорелите газове от соца, така, както й мирише през последните години. 

Източник: standartnews.com